fbpx
בקרוס מציגים: מדריך מעמיק להבדלים בין סוגי בשר
ico
  • לעיון
  • 31.03.2024

כשמדובר בבשר, לכל סוג יש את המאפיינים הייחודיים שלו – מטעם וארומה ועד מרקם ושיטות הכנה מומלצות. בבקרוס, אנחנו מאמינים שהבנת ההבדלים בין סוגי הבשר השונים היא המפתח להנאה מקסימלית מכל חתיכה. בואו נצלול יחד לעולם המרתק של בשר בקר, טלה ועוף, ונגלה כיצד האיכות והטריות יכולים להשפיע על החוויה הקולינרית שלכם.

בקר – עסיסיות עם טעם עשיר

בקרוס מתמחים בנתחי בקר איכותיים, וזה לא במקרה. בשר בקר ידוע במגוון הרחב של מאפיינים וחיתוכים שהוא מציע. הוא שואב את הטעם העשיר והמרקם העסיסי מהשומן התוך-שרירי (מרבלינג) שמפוזר בין סיבי השריר. ככל שרמת המרבלינג גבוהה יותר, כך הבשר יהיה טעים, רך ועסיסי יותר. 

אצלנו תמצאו מבחר מרשים של חיתוכי בקר מובחרים:

  1. אנטריקוט – הניחוח והמרקם של אנטריקוט הופכים אותו לבחירה מושלמת לצלייה או גריל.
  2. סינטה – רכה, דלת שומן, ועם טעם עדין שמתאים נפלא להכנת סטייקים מעולים.
  3. צלי כתף – בזכות הבישול האיטי, צלי כתף מקבל מרקם רך במיוחד וטעם עשיר ומפתה.
  4. המבורגר – איכות הבשר הטחון שלנו הופכת כל ביס בהמבורגר או קציצה לחגיגה של טעמים.

טלה – עדינות עם נגיעה של ייחודיות

בשר טלה ידוע ככזה שמשלב עדינות וארומה. הטעם העשיר והמובחן שלו קשור קשר הדוק לתזונה של הטלאים הצעירים. לרוב, מרקם בשר הטלה יהיה רך יותר בהשוואה לבקר, עם שומן בהיר יותר.

בקרוס גאים להציע את מבחר נתחי הטלה האיכותיים הבאים:

  1. צלעות – עסיסיות, רכות, ועם טעם שופע. אידיאליות להכנה על הגריל או בתנור.
  2. שוק טלה – לאחר צלייה איטית, הבשר הרך כמעט נמס מהעצם, עם ארומה משגעת.
  3. כתף טלה – הבחירה המנצחת לתבשילים ארוכים, עם עומק טעמים שרק מתעצם עם הזמן.
  4. פילה – העדין והיקר מבין נתחי הטלה, מושלם להכנת מנות גורמה כמו סטייקים מעודנים.

עוף – קל, בריא ורב-תכליתי

כשמחפשים בשר דל שומן ורב-גוני, עוף הוא בחירה מצוינת. הוא קל יחסית להכנה, וסופח נהדר לתבלינים ומרינדות, מה שהופך אותו לבסיס אידיאלי למגוון עצום של מנות.

נתחי העוף הנבחרים שלנו כוללים:

  1. חזה – דל שומן, עדין וטעים. ניתן להכין אותו בשלל דרכים, מצלייה ועד חיתוך לרצועות.
  2. כרעיים ושוקיים – העסיסיות והבשרניות שלהם מעניקות טעם עשיר שמתאים נפלא לתבשילים שונים.
  3. כנפיים – בין אם על המנגל או כחטיף, כנפיים תמיד יוצרות התלהבות סביב השולחן.
  4. פרגית שלמה – פתרון מנצח לארוחה משפחתית או אירוח, במיוחד לאחר צלייה בתנור.

לסיכום – תנו לאיכות לדבר בעד עצמה

בבקרוס, אנו מבינים לעומק את ההבדלים בטעם, מרקם, ואופי בין חלקי הבשר השונים. המומחיות שלנו, בשילוב עם המחויבות העמוקה שלנו לאיכות ולטריות, מבטיחה שכל נתח שתבחרו יהיה חוויה קולינרית יוצאת דופן.

כשאתם מבינים את המאפיינים הייחודיים לכל סוג בשר, אתם יכולים לקבל החלטות מושכלות יותר לגבי איזה נתחים יתאימו לכל מטרה ואירוח. וכשאתם בוחרים בבשר האיכותי של בקרוס, אתם יודעים שתקבלו תמיד את הטוב ביותר.

בקרוס – נשמח להיות הקצבייה שלכם לחיים

אז בין אם אתם רוצים להתפנק בארוחה זוגית עם סטייק עסיסי, או לארח משפחה וחברים למנגל קיצי שופע, תנו לצוות המומחים של בקרוס להדריך אתכם.

בקרו אותנו במפעל הבוטיק שלנו בבאר שבע, או הזמינו משלוח מהיר עד הבית דרך האתר bakarus.co.il, וגלו בעצמכם את ההבדל שעושים איכות אמיתית ושירות אישי.

אנחנו כאן כדי לעזור לכם להפיק את המרב מכל חתיכת בשר, ולהפוך כל ארוחה לשמחה גדולה. צרו איתנו קשר עוד היום, ובואו נתחיל מסע טעים ביחד!

163
סל קניות

סיכום הזמנה:

מעבר לתשלום